ADEKVAT KONSZALTING
Ukrajna, 89422, Kárpátalja, Ungvár, tel.: +38 093 278 91 92
Azonositó szám: 2003112017

< to home page < на головну сторінку < a főoldalra        УКР ENG HUN

 

Partnereink:
 
PEC management – Slovákia. Általános és szakmai menedzsment
ZIPP Bratiszlava Szlovákia. Építés és betontermékek gyártása
“Skála Energy KFT” Magyarország. Alternatív tüzelőanyag– pellettelőállítás
ОВ „APIAGRA” Szlovákia. Lakó- és ipari épületek klímaberendezése
«VMF Special TRADE KFT» - Magyarország. Üzletközvetítés
Magyar Fejlesztési Bank (Állami támogatással) - MFB. Pénzügyi szolgáltatások
FÉG Konvektor Hungaria - Gázkonvektor gyártás
HAVÁRIA klaszter Különböző ágazatokban működő vállalatok csoportja Európában
Monogram Technologies s.r.o Szlovákia szoftver fejlesztés
ООО P.Sz.P.Kolizej, Oroszország. Média berendezés és video megfigyelő berendezés
LAKOR Magánvállalat Ukrajna. Modern nyomdatechnológiák, zászlórudak, Kellékek és egyéb termékek kompozit anyagokból.
Formenta Kft, Svédország. Modern nyomdatechnológiák, zászlórudak, kellékek, medencék, lámpák, evilágítástechnii és gyéb termékek kompozit anyagokból
PTD Kft, Csehország. Fémszerkezetek és napenergetika

Jogi védelem Ukrajnában


Vállalkozni szeretne Ukrajnában? Tőkét fektetne be? Partnereket keres? Kereskedik itteni cégekkel? Céget alapítana vagy esetleg már működik is vállalkozása Ukrajna területén és problémái vannak?

Akár így, akár úgy: a biztonságos működés érdekében előbb vagy utóbb Önnek, mint máshol is, szüksége lesz jogi védelemre Ukrajnában, szüksége lesz arra, hogy itteni képviselet védje üzleti érdekeit, kísérje tevékenységét, biztosítsa az Ön vállalkozása számára mind a törvényességet, mind a törvényi védelem lehetőségeit a pénzügyek bonyolításában, az export-import forgalomban, a kereskedelem valamennyi szférájában. Nem lehet mindenki járatos egy ország folyton változó jogrenmdszerében és törvényi szabályozásában - Önnek erre nincs is szüksége: keresse szakértők segítségét, akik hosszú évek tapasztalata alapján el tudják látni az Ön üzleti vállalkozásának jogi védelmét és mindig segítségére sietnak tanácsaikkal, legyen szó akár pénzügyi befektetésről, vállalat alapításáról vagy kereskedelmi, áruforgalmi tranzakciókról. Ne feledje: a jogvédelem megilleti Önt Ukrajnában is!

Jogi tanácsadás és képviselet

Vállalatunk több mint tizenöt éve foglalkozik jogi tanácsadással és jogi védelemmel, üzleti kíséréssel - minden szükséges helyen és időben képviseljük ügyfeleink és partnereink érdekeit. A megfelelő biztonságos képviselet és védelem mellett befektetési tanácsadással és az export-import kiadások hatékony optimizálásával is foglalkozunk, sőt, ez cégünk egyik fő profilja.

Biztonságos üzleti kíséret

Befektetési projektek jogi és szervezési kísérete

Ukrajnában mindenkinek törvény biztosította lehetősége van vállalkozni, céget alapítani, befektetést eszközölni, ez nyitva áll mind belföldi, mind külföldi természetes és jogi személyek előtt. Az ukrajnai bankrendszer fejlett, a biztonságos pénzügyi működés lehetőségei adottak. Ám érhető, hogy a helyi viszonyok, a jogi szabályozás finomságainak alapos ismerete nem feltétlenül várható el minden invesztítortól és vállalkozótól. Épp ezért szükséges, hogy a szervezési feladoktól kezdődően és működési folyamat minden szegmensében a vállalkozó jogi tanácsadásra támaszkodhasson és igénybe vehesse helyben működő ügyvédek, jogot végzett szakemberek támogatását. Különösen érvényes ez a pénzügyi befektetések jogi védelmét és a projektekre nézve az üzleti tevékenység kísérete révén történő zökkenőmentes lebonyolításában. A tőkebefektetés szervezési fázisában is szükséges lehet támogatásra, ám még inkább szükség van rá a projekt pénzügyi követésének folyamatában, amikor is az ukrajnai jogrendben tökéletesen járatos szakemberek nélkül szinte lehetetlen eligazodni a jogszabályok útvesztőjében.

Az elmúlt esztendők tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy külföldi és ukrán partnereinkkel együttműködve számos lehetőségünk volt, van (és bízunk benne: lesz is) arra, hogy élen járjunk a megfelelő biztonságos jogi védelem és a megbízható üzleti kíséretet folyamatos biztosítására, így közreműködhetünk cégalapításokban, pénzügyi, befektetői folyamatokban, üzletvásárlásárlásokban Nyugat-Európa, Ukrajna és Oroszország területén.

Ha megbízható jogi képviseletet keres Ukrajnában, ha szeretné, hogy pénzügyei, szerződései és minden üzleti folymat rendben legyen, ha nem akar személyesen foglalkozni minden szervezés feladattal, foduljon hozzánk: Ön megérdemli a legjobb jogi szolgáltatás és a legjobb ügyvédi iroda által kínált kényelmet és folyamatos biztonságot a változó politikai viszonyok között is. Amit mi nyújtunk: jogi képviselet és biztonságos üzleti kíséret Ukrajnában. Ne hagyja vállalkozását, befektetett pénzét jogi védelem nélkül!

Cégünk igazgatoja a Skala Coop Zrt által alapított Skala-Energy Ukrajnában műlödő Állandó Képviseletének elnöke.

További szolgáltatásaink:

Export-import kiadások optimizálása

A külkereskedelem mindkét ágazatában, mind az exportban, mind az importban igen nagy jelentőséggel rendelkezik a kiadási és bevételi oldal összehangolása. A kereskedelmi tranzakciók során keletkező költségek Ukrajnában jól összevethetők az Európai Unióban érvényesekkel és szinte ugyanez vonatkozik a bevételekre is. Ez utóbbiak növelése olykor objektív akadályokba ütközik, ezért a kiadási oldal optimális szintjánek beállítására van szükség. Ez az általiunk nagy gyakorlattal végzett szervezési folyamat maga az export és import kiadások optimalizálása, amelynek révén sokat lehet javítani a vállalkozás kereskedelmi mérlegén.

Az ügyvédi iroda szakmai kompetenciája

Az ukrajnai jogrendben maximálisan jártas szakemberekkel rendelkező és őket teljes vagy részmunkaidőben (esetenkent – autszoszingban) foglalkoztató vállalkozásunk nem csupán az Ukrajnába érkező üzletemberek számára biztosít jogi védelmet, hanem szorosan együttműködik a helyi szervezetekkel és állami intézményekkel. Az illetékes hatóságok elismerését élvező cégünk, az utóbbi években egyre sikeresebb Adekvat Consulting Kft. az Ukrán törvényi szabályozási politika és Vállalkozási Állami Bizottság munkacsoportjának a tagja, továbbá tanácsadóként működünk közre a Kárpátalja Megyei befektetéseket elősegítő ügynökség munkájában is. De ellátjuk a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztráció mellett működő határmenti együttműködési osztály tanácsadójának a feladatkörét is, biztosak lévén abban, hogy Ukrajna üzleti élete az átmeneti nehézségek ellenére dinamikusan fejlődik és érdemes a befektetők figyelmére.

Cégünkről bővebben: Ügyvédi irodánk bemutatása • Elérhetőségeink (cím, tel, skype): Ügyvédi iroda - Ukrajna

Szolgáltatásaink igénybe vételével az utóbbi esztendőkben számos külföldi (így Magyarországi) partnerünk indított sikeres üzleti tevékenységet Ukrajnában. Ügyfeleink között számos országosan ismert cég is megtalálható, néhányuk nevét és elérhetőségét weboldaluink jobb hasábján találják az érdeklődők: a lista egyben a referencia-hivatkozások szerepét is betölti.

Vereczkey Béla

Igazgató


Тел. +38 067 754 37 87

E – mail: bela.vereczkey@gmail.com

Skype - bela.vereczkey

Eredményeink szakmai elismerései:

A TOV Adekvát cég igazgatóját, Vereczkey Bélát, mint az ukrán gazdasági élet egyik vezető vállalatának a vezetőjét, a cég kiváló szakmai irányításáért az „Ügyvédi tevékenység” gazdasági kategóriában „Ukrajna Tiszteletbeli-Keresztje” érdemrenddel tüntették ki.
2012-ben az Ukrán Állami Statisztikai Hivatal, valamint a Nemzetközi Gazdasági Rangsoroló Cég döntése alapján a TOV Adekvát elnyerte „A Régió Legjobb Vállalata a 2012-es évben” megtisztelő címet.
2013-ban a Skála-Coop Zrt. magyar cégcsoport elismerő oklevéllel tüntette ki a TOV Adekvát igazgatóját, Vereczkey Bélát, a befektetési terv megvalósításában végzett személyes közreműködéséért.
2007-ben az Ukrajna Szabályozási politika és vállalkozási állami bizottsága díszoklevéllel ismerte el Vereczkey Bélát, a TOV Adekvát igazgatójának szerepét az ukrán nemzetgazdaság reformálásában, a vállalkozásfejlesztésben és a piaci infrastruktúra létrehozásában elért kiemelkedő teljesítményéért.

Biztonságos jogi védelem

Ha vállakozni, befektetni, pénzügyi és kereskedelmi ügyleteket bonyolítani kíván Magyarország nagy keleti szomszédjának érdekeltségi területén, akkor Önnek szüksége lesz biztonságos jogi védelemre Ukrajnában. A kárpátaljai Ungvár közelében működő ügyvédi iroda profiljába a befektetések üzleti kísérete és az export-import kiadások optimizálása, tartozik. Szolgáltatásaink igénybe vételével csökkentse Ön is költségeit az általunk adott tanácsok és ügyviteli segítség révén! Partnereink szerint cégünk a legjobb ügyvédi iroda Ukrajnában a jogi tanácsadás és képviselet területén - miért ne választaná Ön is legjobbat?

Üzleti kíséret Ukrajnában

Ukrajna jogi szempontból problémás terület lehet azok számára, akik nem ismerik ki magukat a jogszabályok labirintusában. Számukra nyújt hathatós segítséget a tanácsadási és befektetési procedúrákban egyaránt járatos ukrajnai ügyvédi iroda, amely biztonságos szervezési folyamatok lebonyolítására specializálódott. Szakterülete a költség-optimizáció és a kiadások optimizálása az export-import tranzakciókban, továbbá a jogi aspektusokat szem előtt tartó vállalkozás-védelem és a befektetési üzleti kíséret Ukrajnában. A másfél évtizedes szakmai tevékenység során vállalkozásunk számos ügyfél elégedett visszajelzésével büszkélkedhet. A legjobb ügyvédi iroda hírében álló képviselet pénzügyi szakembereket és jogvégzett ügyvédeket alkalmazó cég Ukrajnában, amely a leghatékonyabb jogi szolgáltatásokat nyújtja belföldi és külföldi ügyfelei számára egyaránt.

Bírósági és bíróságon kívüli vitarendezés

Más országok polgáraiinak nehéz eligazodniuk a meglehetősen bonyolult ukrán jogrendszerben, de azt könnyű belátnia bárkinek, hogy időnként célszerű mellőzni a hosszadalmas jogi eljárásokat és kétséges kimenetelű bírósági tárgyalásokat. Ilyenkor ajánlott mediátor, azaz közvetítő bevonása, aki segít abban, hogy a bíróságon kívüli vitarendezés során a felek gyorsan, békésen oldják meg a felmerült jogi vagy anyagi természetű konfliktust - valamennyi fél megelégedésére.

 

Jogi védelmet keres Ukrajnában? Forduljon hozzánk bizalommal. Tel: +380 067 754 37 87

JOGI KÉPVISELET UKRAJNÁBAN | JOGI VÉDELEM, EXPORT-IMPORT KIADÁSOK OPTIMALIZÁLÁSA, ÜZLETI KÍSÉRET | ÜGYVÉDI IRODA - UKRAJNA

правовий захист інвестицій Україна | prémium weboldal optimalizálás | használt üzleti laptop | sitemap - honlaptérkép